sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Terveisiä Tampereelta!

Viikonloppu vierähti Selman ja Alman kanssa Minnan luona tampesterissa. Oli hellettä, pentunäyttelyä, loistavaa ruokaa ja tietenkin seuraa! Muutaman päivän loma oli kyllä tarpeen.

Lauantain pentunäyttely kaupissa oli hyvin järkätty. Kehät isot ja tuomarit sekä kehäsihteerit iloisella tuulella. Selmalle ja Carlokselle tää oli ihan uus juttu, mutta hienosti pennut kaikkeen suhtautuivat. Tosin täytyy myöntää, että pilvettömältä taivaalta paistanut aurinko hiukan hiljensi pentujen touhuja =)

Menestystäkin tuli. Tuomari tykkäsi hurjasti näistä ripakintuista, olisi kuulema voinut ottaa molemmat ryhmään. Carlokseen se lopullinen valinta kuitenkin osui, eikä suotta, Cauco teki vaikutuksen tuomariin myös ryhmässä ollen RYP-2! Parikilpailussa sijoitus oli myös tuo kakkospalli, vaikka "homma lähti lopussa vähän lapasesta", suora lainaus tuomarilta.

Caucon arvostelua mulla ei valitettavasti ole, mutta Seemulaisen arvostelu meni näin:
"7kk lupaava narttu, jolla erittäin hyvä lihaskunto. Oikeat rungon mittasuhteet, hyvä vahva luusto. Hyvä vahva kaula, kaunislinjainen pää. Keskiruskeat silmät, leikkaava purenta. Musta pitkä karva valkoisin merkein. Liikkuu erittäin hyvin - tyylikkäästi. Varma, rauhallinen käytös"

Selman karvanlaatu oli tuomarille selkeästi yllätys, totesi vain, jotta "karvanlaatu vaihtui sit lennossa". Tokikaan karva ei ole pitkä, ehkä pisimmillään 4cm ja karkea, mutta pitkäksi se nyt kuitenkin muuttui ;) Annettakoon anteeksi.

Tässä kuvatuksia näyttelystä. Kuvat otti Minna, kiitokset myös tästä avusta!
Selma
Carlos
Carlos seisoo niin kauniisti, handlerina Marjo,
niin ja liikkuu lennokkaasti!
Selman profiili
Selman pöjötys, sekin meni hyvin!
Ja Selma liikkuu, nätisti sekin.
Lisää pöjötystä.
Tässä vaiheessa parikilpailua kaikki oli vielä hyvin...
Sitten Cauco muisti rakastavansa mua ja erityisesti Selmaa! Tän kuvan jälkeen tapahtui paljon, mutta ne on niin sensuroitu...
Parhaista parhaimmat ystävät,
osasivat olla myös kauniisti, ihan itse!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti