keskiviikko 6. tammikuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2010!

Vuosi vaihtui meidän perheessä samoin, kuin vuoden muutkin vuorokaudet. Koirat ei pommeista piittaa, joten syytä ylimääräiselle valvomiselle ei ollut. Unta häiritsi yöllä 24:12 ainoastaan puhelimeen saapuneet hyvän uuden vuoden toivotusviestit. Täytyy nyt jälkijättöisesti pyytää anteeksi kaikilta, joille en unieni välissä jaksanut vastailla =)

Pakkaset ne vaan jatkuvat ja mistä tuota lunta oikein tulee? Talvi on kyllä mukavaa aikaa, mutta kohtuus kaikessa. Lumimäärä riittäisi nyt koko lopputalvelle ja pakkanen saisi vähän hellittää. Koirat juoksevat kyllä pihallakin, mutta täytyy myöntää, että metsiin mieli halajavi. Sitä paitsi, sosiaaliset kontaktit kärsivät näistä pakkasista, ei näillä keleillä pitkille kimppalenkeille lähdetä. Näistä Minnan jouluna ottamista kuvista lumimäärä on lisääntynyt ainaskin metrillä tai kolmella...


Onneksi Carlos, tuo "lahja maailman tyttökoirille", on käynyt meillä ahkerasti leikittämässä Selmaa ja siinä sivussa muitakin. Nää on kyllä niin paita ja peppu, ettei tosikaan! Ai että ootan lauhempia kelejä, jolloin päästään metsiä ja monttuja koluamaan, pääsevät vässykät sitten kunnolla riekkumaan. Siihen saakka on tyytyminen kotileikkeihin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti